Nutrition and Diet in Health Audiolivro Por Adenike Temidayo Oladiji - editor, Ebenezer I. O. Ajayi - editor, Johnson Olaleye Oladele - editor capa

Nutrition and Diet in Health

Principles and Applications

Incluído em sua assinatura mensal (esse título só pode ser escutado após o lançamento)

R$ 19,90 /mês

Pré-venda: Ouvir com teste grátis
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Desfrute de forma ilimitada deste título e de uma coleção de mais de 100.000 outros
Escute quando e onde quiser, inclusive offline
Sem compromisso. Cancele quando quiser.

Nutrition and Diet in Health

De: Adenike Temidayo Oladiji - editor, Ebenezer I. O. Ajayi - editor, Johnson Olaleye Oladele - editor
Narrado por: Ozzie Jacobs
Pré-venda: Ouvir com teste grátis

Depois de 30 dias, R$ 19,90/mês. Cancele quando quiser.

Pré-compre agora por R$ 44,99

Pré-compre agora por R$ 44,99

Confirmar a pré-compra
Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO
Cancelar

Sobre este áudio

Nutrition and diet play a crucial role in sustaining good health throughout human lives. Food provides us with essential nutrients involved in many physiological activities and biological processes in the body, including growth and development, metabolism, immune function, and overall well-being. Nutrition and Diet in Health: Principles and Applications reviews and discusses the issues related to the roles of nutrition and diet in human health and diseases.

The book contains two sections—one section features principles, the other, covers applications. Part I provides information on sustainable use of nutrition and diets in health and diseases; advanced biotechnological approaches to improve nutritional content of food; trace elements in nutrition; drug and nutrient interactions; functional foods and nutraceuticals in health maintenance; and biomarkers of functional foods and nutraceuticals in health maintenance. Part II discusses the significance of nutrition in selected human diseases, including cardiovascular diseases, cancer, infection, neurodegenerative diseases, and metabolic comorbidities. It also discusses optimal nutrition for wellness, fitness, pregnancy, mental health, aging, and longevity. Nutrition and Diet in Health is suitable for academia and scientists, enhances knowledge of students in healthcare and areas of biological sciences.

©2024 Taylor & Francis Group, LLC (P)2024 Tantor Media
Ciências Preparo Físico, Dieta e Nutrição

O que os ouvintes dizem sobre Nutrition and Diet in Health

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.