
The Basics of Food Preservation
How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods (Homestead Basics, Book 8)
Falha ao colocar no Carrinho.
Tente novamente mais tarde
Falha ao adicionar à Lista de Desejos.
Tente novamente mais tarde
Falha ao remover da Lista de Desejos
Tente novamente mais tarde
Falha ao adicionar à Biblioteca
Tente outra vez
Falha ao seguir podcast
Tente outra vez
Falha ao parar de seguir podcast
Tente outra vez
Assine e ganhe 30% de desconto neste título
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele grátis a qualquer momento.
Compre agora por R$ 17,99
-
Narrado por:
-
Robert Asher
-
De:
-
David Nash
Sobre este título
Do you want to learn how to food but don’t quite know where to begin?
The Basics of Food Preservation is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate.
This book shares simple yet practical knowledge that covers essential food-preservation techniques.
This guide to food preservation contains information on things like:
- Basics of water bath canning
- Basics of pressure canning
- How to dry can in an oven
- How to pickle foods
- How to make simple jams and jellies
- Recipes for all of the above
The handbook is suited those interested in learning how to can and otherwise preserve food.
Get this guide now to start down the road to better culinary preparedness.
©2021 David Nash (P)2021 David Nash
Ainda não há avaliações